Autorzy 2023 - promocja!

wSieci od kuchni: Przemysław Babiarz

opublikowano: 15 września 2013
wSieci od kuchni: Przemysław Babiarz lupa lupa

Kiedy Jacek i Michał Karnowscy rozpoczynali wywiad ze znanym i lubianym komentatorem sportowym TVP Przemysławem Babiarzem znali oczywiście jego życiorys, ale jego barwność oraz umiejętność opowiadania anegdot zaskoczyła ich. 

Warto przeczytać bo Babiarz ujawnia na przykład dlaczego zdecydował się odejść z aktorstwa, które uprawiał zawodowo przez trzy sezony. Do tego kulisy pracy w telewizji i tajemnice sportu. W tym odpowiedź na pytanie: dlaczego nasza reprezentacja piłkarska gra tak słabo, a łyżwiarstwo figurowe na lodzie nie cieszy się tak wielką popularnością jak dawniej. Czytelnicy "w Sieci" zobaczą też efekty sesji zdjęciowej jaką  w okolicach Stadionu Narodowego w Warszawie zrealizował dla tygodnika Andrzej Wiktor. 



 

Zaloguj się, by uzyskać dostęp do unikatowych treści oraz cotygodniowego newslettera z informacjami na temat najnowszego wydania

Zarejestruj się | Zapomniałem hasła